2012. január 19., csütörtök

Schubert S1 Bukósisak - Jelenlegi ára: 29 000 Ft

Unod már a szél hangját? Akkor ezt a sisakot neked gyártották! A 100 km/h-nál mért 85 dB-es zajszint azt jelenti, hogy csendesebb a piacon kapható összes más bukósisaknál!
Megkímélt, 2. sisakként használt, sérülés nélküli Schubert S1 eladó XL (60/61 cm) méretben. 1540 gramm.
Gyárilag van benne az egy mozdulattal leereszthető "napszemüveg" és a leírások szerint a leghalkabb sisakok egyike. Nagyon csendes bukó, akkor sem kezd el súgni-búgni, amikor elfordítja a fejét az ember. Nyaknál rendkívül jól zár, a belső párnázat körkörösen felfekszik, ha pontos a méretválasztás, szinte megmozdíthatatlan, anélkül, hogy összepréselné a fejedet. A szellőzése sok sisakkal ellentétben valóban működik, talán túlzottan is, ha kinyitod a felső szellőzőt, kicsit olyan érzés, mintha befújna a szél. A napvédelem megoldása mintaszerű, a héj oldalán kialakított mozgató bütyökkel kinlódás nélkül, egy mozdulat a használata, s a színezése is jól eltalált, sem túl sötét, sem túl világos. Csatos sisak. Minden párnája kivehető ( a fejtetőnél is ) így a tisztítása tökéletesen megoldott.  
Az új ára ( 140. 000. - ) a szélzajmentesség, a kényelmes belső, a beépített napvédelem, jó szellőzés, valódi páragátlás, szétszedhetőség, valamint a pontos záródások miatt.



Jelenlegi ára: 29 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-23 10:43
. Schubert S1 Bukósisak - Jelenlegi ára: 29 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése